úterý 31. ledna 2012

dřevěné rámečky


Manžel se opravdu činí.Výsledkem toho jsou i dřevěné rámečky různých rozměrů a barev. Mně se stejně ale nejvíce líbí bílé...k rámečkům má ještě sympatické dřevěné stojánky anebo se dá obrázek opřít vzadu o kolíček, který je přibalen k rámečku.

obří špulky

Manžel se pustil do velkých dřevěných špulek, mají výšku 15 cm. Jsou dělány na zakázku po 80kč. Snad to není moc.A muž se aspoň nenudí.

neděle 29. ledna 2012

vintage velikonoční vajíčka


Ano, do Velikonoc je moc daleko, ale já si prostě chtěla dnes vyzkoušet vintage vajíčka, zda-li mi to vůbec půjde udělat.Ráda bych totiž s nimi vyrazila na velikonoční jarmark.

sobota 28. ledna 2012

sluníčko - nahřívací polštářek

Ještě před obědem jsem stihla dokončit "topeníčko do postele", malý nahřívací polštářek. Je plněn prosem a levandulí (aby i zavoněl). Stačí jej dát na dvě minuty do mikrovlnné trouby a topení je hotovo. Pěkně zahřívá bolavé bříško, ouška, páteř anebo jej dáme do postele k nohám a máme zatopeno...moc užitečná věcička.

pátek 27. ledna 2012

kufr

Tak mám ještě jeden úlovek z bazaru.Starý kufřík...má svou atmosféru...

květiny

Dnes přibyly ještě další háčkované květiny jako zápichy do květináče.Různobarevné, ať je veselo.

z bazaru

Já vím, já vím, vánoce už jsou dávno pryč, ale já teprve včera objevila v bazaru krásné staré baňky! Musela jsem je mít! Připomínají mi celé mé krásné dětství a maminku...

čtvrtek 26. ledna 2012

úterý 24. ledna 2012

další ocenění

Přišla mi další ocenění se srdíčkem! Od Danušky a od Janky! Moc vám děkuji! Zavazuje mě to a zároveň povzbuzuje k dalšímu tvoření!!Děkuji moc!

pondělí 23. ledna 2012

malý růženec


Dnes vznikl ještě jeden růženeček, ale malý, tzv. cestovní , s jedním desátkem, i s takovýmto se dá dobře pomodlit. Přidala jsem krásnou dekoraci, keramického anděla, kterého dělala má skvělá kamarádka, hotová umělkyně, keramička Naďa!

neděle 22. ledna 2012

knoflíčky

Dneska mě manžel mile překvapil. Nedávno jsem mu básnila o dřevěných knoflících, jak moc bych je  chtěla a on mi je udělal!!Jsou hezoučké a ještě mě hřeje u srdce, jak  hodného mám muže.

háčkovaný růženec


Dnes jsem dokončila háčkovaný růženec a mám z něj velkou radost! Nápad není z mé hlavy, ale jsem z něj nadšená! Křížek jsem naškrobila, pěkně drží tvar.

pátek 20. ledna 2012

Ocenění

 Děkuji moc fialce 012 za krásné ocenění, mám z něj velkou radost a ráda jej přeposílám na http://sar-decoration.blogspot.com/.Nejraději bych jej poslala všem, je tady mnoho krásných a inspirujících blogů!

loutky

Tak jsem opět nezahálela! Manžel vyřezal ze dřeva hlavy - obličeje a já je namalovala a ušila jim šatičky.

neděle 15. ledna 2012

trocha výtvarna

Dcera dostala nové pastely, tak jsem se trochu výtvarně vyřádila... :-)

zase pytlíčky


Včera jsem dokončila pár pytlíčků. Nejvíce mě bavilo je obháčkovat. Jen ještě nevím, co do nich dám?

pátek 13. ledna 2012

jaro v kuchyni

Tak mi ty hyacinty krásně vykvetly a provoněly svou sladkou vůní celou kuchyň. Mají krásně něžně růžovou barvu, stejně jako je kuchyňská stěna, takže tady nádherně ladí! Mám z nich radost a těším se z jejich krásy!

čtvrtek 12. ledna 2012

háčkované květiny - zápichy

Dnes jsem se pustila opět do háčkování. Vznikly květiny, ze kterých se nakonec staly zápichy do květináče. Vypadají rozhodně veseleji než pohled z okna ven, kde je černočerná tma a fouká velký vítr...