sobota 30. června 2012

Popelnice.

Když chci všechno bílé, tak bude všechno bílé. I popelnice!:-)

Máme kocourka!

Po tolika letech toužení jsme si pořídili koťátko!Je sladké, hravé a mazlíček! Zrovna takového jsme chtěli! Přináší nám mnoho radosti a hlavně - dcera je šťastná!!

sobota 23. června 2012

Dryáda.

Víla či bohyně stromu...věřím na ně...:-)

Léčebné obrázky.

Podle jedné umělkyně jsem si nakreslila ( obkreslila ) několik léčebných obrázků a připevnila na zeď do své pracovny. Hned když jsem je uviděla poprvé, moc se mi líbily a  zdají se mi opravdu hodně silné a věřím, že  by mohly pomoci. Ráda se na ně dívám. Hádejte, který obrázek léčí a uzdravuje buňky v těle? Který rozvíjí intuici, tedy dobře působí na třetí oko?:-) Poznali byste, která kresba léčí oči?Která zdárně působí na naše čakry?

Do baletu.

Dokončuji několik mnoho kytek z látky pro žákyně baletu základní umělecké školy. To není práce, to je velká zábava!Konečný počet by měl být 50kusů.Snad se budou paní učitelce - mé milé kamarádce líbit.Je šance, že za kytičky získám jedny baletní špičky!!Moc bych si je přála!!

Ze zahrádky.

Tymián a levandule se urodily na mé malé zahrádce. Jsem potěšena velice!Také má květinová mandala se začíná rýsovat. Nejdříve vykvetl měsíček zahradní, je také moc hezký, vypadá vesele.

sobota 9. června 2012

Háčkovaný náhrdelník.

Dnes malé háčkované tvořeníčko.

Ocenění.



Dnes jsem obdržela milé srdíčkové ocenění od Šárky -ADA - saramar.! Moc za něj děkuji, udělalo mi velkou radost a je mi i velkým povzbuzením k další tvorbě! 
Vybírám pět milých a sympatických blogů, kam ráda chodím a kterým moc ráda srdíčko přepošlu:
1. http://byvicky-michaela.blogspot.cz/
2. Naďa :-) kontakt : " m.tajemstvi@seznam.cz "
3. sar-bydlení, dekorace
4. Zápisky ze snů
5. Kaiva - tvořeníčko

Pivoňky.

Trochu jsem zase vylepšovala náš vchod do domu. Přibyly pivoňky a bílá amfora s převislými petuniemi. Možná, že už je těch květin moc, ale mě se to tak líbí. Nejraději bych měla na každém schodu jeden květináč...:-)