úterý 30. října 2012

Celodřevěné loutky.

Manžel se pustil do řezby celodřevěných loutek.Na vánoční jarmark se budou hodit. Teď se pracuje na čertovi.Loutka stojí 650Kč jeden kus.

V zahradě.

Zima přišla opravdu brzy. Naše letní prázdninové posezení zůstalo opuštěné.Všesvatníky i růže ještě kvetou.Je to zvláštní kombinace s tou bílou přikrývkou. Ale věřím, že sníh roztaje a ještě si užijeme podzimu, tak jak má být.

sobota 27. října 2012

Medvídek

Dneska, pro potěšení, jsem ušila medvídka. Raději jsem mu upletla i vestu, vždyť dneska začalo i sněžit! Tak ať mu není zima!

pátek 26. října 2012

Loutky hotovy!

Hurá, už jsou na světě! Čaroděj i kuchtík!

Loutky

Opět loutky, na přání zákazníka. Čaroděj a kuchtík, už se na nich pracuje. Zítra musí být hotové.Nejvíce mě bavilo šití zástěrky pro kuchtíka a hlavně vyšívání hrníčku.:-)

středa 24. října 2012

pátek 19. října 2012

Věneček z háčkovaných květů

Dneska jsem si udělala radost! Už dlouho jsem si plánovala vyrobit takovýto věneček z háčkovaných květin a teprve dnes jsem se dostala k jeho realizaci. A teď budu přemýšlet, kampak si ho dám?

neděle 14. října 2012

Dýně

Tak dnes to tedy byla rychlá improvizace. Samozřejmě, rychle potřebuji dýně na podzimní výzdobu před hlavní vchod do domu, ale kde je vzít? Starý svetr a staré látky na vycpání to zachránily.Stopka ze dřeva a jedna točená látková růžička na ozdobu a hotovo!

sobota 13. října 2012

neděle 7. října 2012

Bleší trh

Tak jsem se dnes opět vyřádila na bleším trhu. Byla jsem v našem městě poprvé a bylo tam narváno.Dvě velké amfory mě učarovaly.Taktéž soška Panny Marie, po které už toužím delší čas, a tak se mi přání splnilo.A taky jsem neodolala starým pohlednicím s růžemi.Ještě bych si určitě něco dalšího vybrala, ovšem má peněženka křičela : "Dost!", a tak zase příště.