pátek 18. dubna 2014

Velké překvapení a velká radost od Ivušky!

Musím se vám, milé blogerky, pochlubit. Naše známá a milá a moc šikovná blogerka Kaiva tedy Ivuška mi poslala dárek!! A jaký!! Obal na šitíčko,který se mi na jejím blogu moc a moc líbil.!! Dnes jsem balíček vyzvedla z pošty a z nádherného dárku mám velikou radost!! Nemohu se na něj vynadívat a jsem tak dojata! Dlouho jsem neměla z něčeho tak velkou radost!Však podívejte samy! Ivuška na něj krásně vyšila název Salon Elli - to mi srdce poskočilo radostí! A zvolila krásné látečky i krajky. Moc Ivušce za tu nádheru děkuji!! Všem přeji krásné Velikonoce a mnoho radosti! Elli.

čtvrtek 3. dubna 2014

Všechno kvete!

Naše třešeň už neváhá a dává se do květu. Snad už nebude mrznout a ona to zvládne. Také můj milovaný petrklíč je v plném květu! On ví, jak ho mám ráda a jak je pro mne líbezná jeho vůně!Mám radost z každého kvítku!


...a celý ten náš český svět, 
je samý zpěv a samý květ,
však krátce jen ach krátce...

středa 2. dubna 2014

Podběl.

Letos se mi podařilo najít krásné místečko, kde kvete podběl. Bylo tam přímo žluto! Nasbírala jsem, usušila a už uschovávám. Mám radost, že se mi podařilo zachovat i po sušení tu svěží žlutou barvu podbělu! Tak je to prý správně.