pátek 31. října 2014

Zamilovala jsem se - do špulek!


Dnes pokračuji ve výrobě špulek,vážně mě to baví! Popíjím u toho kávičku,přemýšlím, jak to ještě vylepšit... a je mi dobře. :-)

čtvrtek 30. října 2014

Konečně nápad!

Tak jsem ráda, že zase mohu tvořit a zkoušet něco nového, co by mě hodně bavilo! Začalo to úklidem v manželově dílně. Tedy ,on si tam uklízel sám a rád se zbavil některých " nepotřebných" odřezků. Byl to například plný sáček koleček z tenké překližky. Nu, říkám si, roztomilá kolečka,ale jak je využít? Něco mi připomínají...přemýšlela jsem ,co z nich. Přišla dcera, koukla na ta kolečka a hned řekla: No přece špulky! A bylo to!!Dala jsem se hned do práce a moc mě to bavilo. Vznikly špulky, o kterých si myslím, že budou  roztomilou vánoční dekorací na stromeček anebo taky, když jsem viděla že mi slepovaná špulka drží docela dobře, dá se použít jako opravdická. A tak jsem si navíjela různé vlnky a kraječky, úplně jsem se v tom vyžívala a měla jsem z celého toho tvořeníčka radost. Špulky jsou různě vysoké. Od 3,5cm, třeba až do 10cm.




Také jsem využila od dcery její vánoční razítka.






středa 29. října 2014

Dřevěné srdíčko.

Tak další manželův počin - srdce, srdíčko. Mám z něj radost,ale kam jej dát? Těch věcí a dekorací je už  doma tolik! A mně se zrovna začíná líbit velmi skromný, čistý, bílý styl spojený s tím venkovským,kde je jen málo věcí...jakoby - čím méně tím lépe..tak nevím nevím, jak to udělám.
Kdyby měl někdo zájem, srdíčka jsou k prodeji, jeden kus 50Kč. V nejširší části mají deset centimetrů.




neděle 19. října 2014

Andělé v zahradě.










Přibyly nám dva nové kousky. Manžel se činí na rozdíl ode mne, která teď hledá a přemýšlí, co vlastně začít tvořit??Do čeho se pustit?Snad mi ti noví andělé napoví...

neděle 12. října 2014

Podzimní nálada.

Zvláštní, venku svítí slunce a hřeje skoro jako v létě, takže krásné počasí,ale já už jsem někde uvnitř naladěna na podzim. A taky jsem si dnes nasbírala spoustu žaludů a šišek a vytvořila věneček v podzimní náladě.Podzim mám moc ráda.