sobota 31. října 2015

Lucerničky.

Další krása!Lucerničky přímo roztomilé! Asi proto, že nejsou příliš velké. Měří 8,5cm krát 8,5cm.Já samozřejmě hned přidala krajku,ale jak kdo chce.Bude to skvělý dárek pro mé kamarádky - Leničku, Karinku, Jiřinku,Janičku.........
Kdybyste měly zájem, milé blogerky, jeden kus stojí 70Kč.  





čtvrtek 29. října 2015

Dřevění malí ptáčci.

Je čas, kdy ptáčci odlétají do teplých krajů ,ale u nás je tomu naopak. Zrovna dnes k nám přiletěli noví ptáčci! Z manželovy dílny! Jsou moc roztomilí a já už přemýšlím, jak se budou aranžovat! Tihle jsou přírodní ze starého dřeva, ale budou i ( vždyť mně znáte) šmrncuté bílou barvou ,ale chystáme též ptáčky šedé a tyrkys modré!!Teď jsem s nimi vytvořila podzimní aranžmá s větvičkou šípků, ale dovedu si je představit na vánočním stromečku!!Vlastně ještě nejsem rozhodnuta, v jakém stylu si letos vánoční strom připravím.Bude celý bílý v shabby chic stylu? Anebo raději bude ten staročeský vesnický, kdy převládají přírodní materiály kombinované s červenou barvou?Obojí mne lákají,zatím nejsem rozhodnuta,ale tito ptáčci tam určitě letos budou!
Kdyby vás také okouzlili jako mě, můžete si je u nás objednat! Jeden kus stojí 30Kč a měří na délku 8cm a na výšku 5 cm.



středa 28. října 2015

Noví bílí andělé.

Přilétli k nám noví bílí andělé!!Nu,nepřiletěli až tak zdaleka, pouze z manželovy řezbářskédílny,ale o něco jiní než vloni. Vloni byli v barvě přírodní, máme je pořád,ale přibyli i tito andílci v bílé barvě. Jsou ve třech velikostech. Nejvyšší je vysoký 28cm a stojí 240Kč, andílek střední velikosti má krajkovou ozdobu, je vysoký 15cm,dá se zavěsit a stojí 110Kč a ten maličký, na zavěšení ,měří 8cm a stojí 50Kč.
Jestli máte zájem, můžete si u nás objednat jednotlivě i ve větším množství. Pište nám na email uvedený na blogu. Budeme se těšit!




První vánoční nadechnutí.

Ač to ráda nemám, když v říjnu vidím v obchodech vánoční zboží, tak dnes jsem neodolala.Krásné vánoční vintage obrázky andílků mně okouzlily říjen - neříjen. I ta stará špulka s girlandou malých ozdůbek mi připomněla naše tradiční české vánoce.Nenechme si je nikým vzít!!







úterý 27. října 2015

Noční stolek.

Tak jsem neodolala a koupila jsem si malý noční stolek do ložnice. Je takový roztomilý, přestože se do šuplíčku skoro nic nevejde. Ale to nevadí - čím méně věcí tím lépe! Moje nová filozofie!! :-)

Podzimní ráno.

Nemohu se na ty barevné stromy vynadívat! Podzim je tak nádherný! Ještě nikdy se mi nezdál tak okouzlující jako letos. Je to snad proto, že podvědomě cítím, že je to možná poslední podzim, kdy žijeme v klidu a míru?Musela jsem tu barevnou krásu přírody i bílé pole alespoň ráno z okna vyfotit.




neděle 18. října 2015

Květináče.

Dnes pár květináčků dostalo nový nátěr.Samozřejmě šedo -bílá to jistí. Mějte krásnou neděli! Elli