pondělí 21. března 2016

Česnek medvědí.

Taky už jste se zásobily?Já už první várku medvědího česneku mám. A je to síla! Voněl nám po celém bytě dva dny.


pátek 18. března 2016

První kávička v novém altánku.

Dneska je konečně tak krásně! Já už jsem neodolala a začala se zabydlováním altánuŽidle i stůl jsem musela nanovo natřít.A nemohla k tomu chybět první " altánová" kávička. Já popíjela a přitom snila, jak si to všechno zařídím. Altán i zahradu.Dnes jsem také zasadila sazeničky salátu do svého miniaturního skleníku,uvidíme, jak se mu bude dařit. A v OBI měli  sazeničkyslezových růží, které jsem tak dlouho sháněla!!!!Ty budu opatrovat jako oko v hlavě - miluji je totiž!Užijte si také krásného slunečného dne!



úterý 15. března 2016

Náš nový altán.

Tak jsem vám,milé blogerky,celá radostná! Včera nám postavili ( ano, v tom sněhu ) náš nový altán! Je krásný! Nemohu se dočkat, až si jej vyzdobím, načančám. Květinami, růžičkami, záclonkami,nábytkem.To bude ráj! Ano, tady strávím letošní dovolenou, celé prázdniny! Ať už je krásně, prosím!!




I když nasněžilo...

Venku je bílo jako o vánocích a nám dnes přivezli altán, který hned montují. No, je to trochu absurdní, v tom sněhu, ale bude to nádherné! Už se moc těším!


A já jen přihlížím z okna...


Ale přibývá to rychle!

pondělí 7. března 2016

Velikonoční kreslení.

Jsem nemocná a tak jsem s prací trochu zvolnila a relaxovala u kreslení. Vzala jsem manželovi jeho Velikonoční omalovánky - magnetky a dala se do toho. Byla to příjemná chvilka.



vilka.

neděle 6. března 2016

Jaro na parapetu.

Udělala jsem si včera takové menší jaro na parapetu. Vůbec jsem netušila, že jde koupit petrklíče a fialky v obchodě! Jsem ráda, že na ně nemusím čekat, až se oteplí. Petrklíče a jejich čarovná vůně, to je má láska!!A představte si, ten petrklíč z obchodu i voní jako ten luční!!A fialka voní také!Jsem z toho úplně paf a každou chvíli si musím k těm milým kvítkům přivonět..Vytvořila jsem takto i  příjemné přírodní prostředí vodě, aby byla aktivována těmito květinami. Je dobré pít obyčejnou vodu z kohoutku, ale je ještě lepší, když ji necháte  třeba tak 24 hodin odstát a teprve potom pít. A když ji ještě takto aktivujete květinami a svými láskyplnými myšlenkami,voda je o moc chutnější a zdravější!







čtvrtek 3. března 2016

Šaty pro princeznu.

Ne, dcera se ještě nechystá vdávat! Já jen dnes neodolala a v sekáči koupila krásné svatební šaty jako pro princeznu. Nu, zkrátka, já je musela mít! Do sbírky!