pondělí 5. května 2014

Můj salát.

Dnes nastal ten historický okamžik, když jsem vyloupla z našeho pařeniště  první vypěstovaný hlávkový salát. Vypadá pěkně a já mám z něj velikánskou radost! Je můj a vím, že není postříkaný žádnými chemikáliemi. Hlína byla navozena z našeho kompostu a hnojený byl kuřincovým hnojivem a tak si ho považuji a těší mě více než bych si koupila třeba novou sukni.

4 komentáře:

  1. nie je nad domace :), dobru chut k nemu

    OdpovědětVymazat
  2. No pááni, jak to děláš že si ho slimejši nevšimnou?:-))))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Elli, po salátu je už určitě veta. Ten musel být dobrý a ten pocit, že je BIO, jak se dneska vznešeně říká. Přeji ti mnoho pěstitelských úspěchů.
    IVA

    OdpovědětVymazat
  4. Správně, není nad domácí. Bez chemikálii, maximálně čerstvý a na zahrádce je vždy po ruce. Tomuhle dávám velký LIKE, stejně jako celému tomuto blogu. :)

    OdpovědětVymazat