pondělí 6. dubna 2015

Kváskový chleba.

Tak napodruhé se už povedl! Absolvovala jsem totiž kurs pečení kváskového chleba ,a tak jsem musela vyzkoušet sama doma.Ten první mi vůbec nevyšel ,ale ten druhý se včera večer  povedl! Mám velkou radost! A dokonce i chutná, je dobrý!Budu se dále v tomto zdokonalovat. Tenhle byl pšenično žitný, ale příště chci vyzkoušet bezlepkový - pohankový. Pochopit o čem je samotný kvásek, to je přímo hluboká filosofie. :-)


4 komentáře:

  1. Elli, z vlastnej skúsenosti viem, že kto raz začne piecť doma chlebík, či už kváskový alebo kvasnicový, ten neprestane a iný ako domáci mu už chutiť nebude. Samozrejme, ten kváskový je ešte vyšší level. Držím palce, nech sa ti pečenie chleba darí stále viac Krásny deň! Vierka.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Elli, ty jsi dobrá!!!! Vypadá velmi dobře .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky děkuji, Ivanko, za chválu! Rozhodně v tom budu pokračovat! :-D

      Vymazat