sobota 29. prosince 2012

Srdíčka.

Mám ráda ten volný čas, kdy sleduji nějakou přednášku - video a přitom mohu něco malého tvořit. Tak dneska vznikla tato malá srdíčka.

úterý 25. prosince 2012

Háčkované květinky.

Ve volných chvilkách zkouším háčkovat květinky. Je to docela jednoduché a líbí se mi. Teď jen přemýšlím, kam si je dám.Zřejmě jimi ozdobím šálu a čelenku do vlasů.

pondělí 24. prosince 2012

Betlém.

Letos, pro nedostatek místa, jsme postavili ke stromečku jen " základ" Betlému, který vyřezával manžel asi před dvanácti lety. Celý Betlém už má asi 60 figurek a doufám, že ještě v průběhu času nějaké přibudou..ovšem, zabírá to už dost místa...Přejeme všem krásné a požehnané vánoce!

sobota 22. prosince 2012

Nový kocourek Rosík

Pořídili jsme si k vánocům nového kocourka Rosíka. I když stále  v koutku duše doufám, že ten ztracený kocourek se jednoho dne objeví u dveří anebo že ho někde potkám...Přeji všem krásné a požehnané vánoce a v novém roce jen to nejlepší! Elli

sobota 15. prosince 2012

Vánoční věnec.

Tak dnes alespoň vánoční věneček na venkovní dveře, i když venku prší, skoro všechen sníh roztál, takže to vypadá jako na jaře...

neděle 9. prosince 2012

Kocourek.

Nezlobte se, musím to tu napsat. Někdo mi ukradl mého milovaného kocourka! Jsem tak nešťastná!!

Háčkované vločky.

Tak jako mnohé blogerky, i já jsem zkusila uháčkovat vločky. Není to až tak těžké a umí udělat parádu.

sobota 1. prosince 2012

Srdíčka vintage.

Všichni už pracují na vánočních ozdobách ,tak jsem si řekla, že se do toho taky dám. Inspirace přišla z facebooku. Dřevěná srdíčka natřená na bílo a ozdobena obrázky z ubrousku.