pátek 26. prosince 2014

Náš Betlém.

Jako každoročně i letos máme na terase vystavený  Betlém. Betlém, který muž vyřezal, figurky i domky. Je to nejen pro nás, ale i pro sousedy a kolemjdoucí hezká podívaná.

 
 
 

čtvrtek 25. prosince 2014

Skříň od Ježíška.

Tak jsem asi byla celý rok hodná, že mi Ježíšek nadělil tuto roztomilou skříň. To víte, musela jsem ji natřít na bílo ,aby byla dokonalá a potom ihned jsem si do ní naskládala své poklady. Staré vyšívané ubrusy, dečky, háčkované maličkosti.Miluji ty věcičky a ještě pořád mě neomrzelo je sbírat. A nejen sbírat, používám je, abych mohla denně obdivovat jejich krásu a zručnost i trpělivost autorek. A co krásného Ježíšek nadělil vám, milé blogerky?

 
 
 
 

středa 24. prosince 2014

Dům u andělských křídel.

Tak jsem nazvala náš dům, hned poté co manžel nainstaloval krásná  dřevěná andělská křídla vlastní výroby na dům u vchodu. Takže, jak je vidět, Ježíšek už rozdává dárky od rána! Protože křídla jsou milým dárkem pro celou rodinu. Kéž tedy andělé ochraňují tento dům a přináší požehání. Totéž přeji vám všem, milé blogerky,krásné a požehnané vánoce, ať vám andělé přinesou hodně štěstí a přímo božské inspirace do dalšího vašeho tvoření!

 
Líbí se mi, že křídla jsou popelavě šedá...

středa 3. prosince 2014

pondělí 1. prosince 2014

Korálky od Anastásie.

Je to tak. Začala jsem nosit korálky z dřevěných klacíků a jsou moc krásné. Docela obyčejné, prosté, přírodní - takové by jistě nosila ta úžasná podivuhodná překrásná žena ze sibiřské tajgy Anastásia. Jistě jste,milé blogerky, četly ten úchvatný příběh Vladimíra Megreho o Anastázii a její  dokonalé životní filozofii,která mě naprosto okouzlila a podle které bych chtěla žít.A hluboké sepětí s přírodou je jedním ze základních stavebních kamenů této životní cesty. Proto se mi ty prosté korálky ze dřeva neopracované neobroušené líbí...


...to je zvláštní, kolik pozitivní energie z těchto kousíčků dřeva vychází...