pátek 18. března 2016

První kávička v novém altánku.

Dneska je konečně tak krásně! Já už jsem neodolala a začala se zabydlováním altánuŽidle i stůl jsem musela nanovo natřít.A nemohla k tomu chybět první " altánová" kávička. Já popíjela a přitom snila, jak si to všechno zařídím. Altán i zahradu.Dnes jsem také zasadila sazeničky salátu do svého miniaturního skleníku,uvidíme, jak se mu bude dařit. A v OBI měli  sazeničkyslezových růží, které jsem tak dlouho sháněla!!!!Ty budu opatrovat jako oko v hlavě - miluji je totiž!Užijte si také krásného slunečného dne!



9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jo jo,Ivanko, já už jsem si zahájila venkovní sezonu, i když prý má být o víkendu zase ošklivě.. tak nevím.hned jak to bude možné, přijď na kafe!!

      Vymazat
  2. No tak to je krása. Něco takového jsem na českém blogu ještě neviděla. Tak hodně pěkných chvil v novém altánku. Slávka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu!Já jsem velmi ráda, že jsem si altán pořídila, byl to můj sen a ten se splnil!Děkuji a moc zdravím!

      Vymazat
  3. Překrásnééééé!Také jsme dnes užívali sluníčka.Moc hezký víkend přeji a těším se na další zabydlování a nádhernou inspiraci.Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Věruško! Tak krásný pohodový víkend přeji! Elli

      Vymazat
  4. Elli este len zacinas so zariadovanim altanku a uz je krasny.

    OdpovědětVymazat
  5. Elli altán je nádherný, tak si ho uži počas krásnych dní. Andrea

    OdpovědětVymazat