pátek 8. září 2017

Poselství slovanských bohů na měsíc září 2017

Milí Slované, buďme hrdi na své Slovanské předky a jejich nádherný způsob života, který se nabízí i nám a může nám přinášet hodně radosti, prozření a skutečný život. Poznávat hodnoty a poklady, co nám staří Slované zanechali, je něco, co by nás mohlo obohatit, zkvalitnit náš život, je to něco, co nám může přinést štěstí.
K obrovským hodnotám mimo jiné patří Slovanští bohové. Můžeme nacházet radost z objevování starých slovanských tradic a rituálů, které jsou stále živé a stále platí. Vše je nesmírně hluboké a má své opodstatnění.
Slovanství znamená společenský systém pro důstojný, svobodný, tvůrčí život všeho lidu, který žije v souladu a jednotě se zákony Vesmíru a přírody tedy s bohy. A slovanští bohové jsou stále živí!
Vytvořila jsem si karty slovanských tzv. vyšních bohů, medituji nad nimi především v přírodě, v lese. A Bohové ke mně promlouvají, stejně jako mohou promlouvat i k vám. Jsou stejně mocní jako tenkrát a dokážou s námi komunikovat i přes dlouhý čas, kdy byli v zapomenutí.

 
Zeptala jsem se svých karet, jaké poselství mají pro nás naši slovanští Bohové na měsíc září a vybrala jsem kartu Boha Peruna.
Bůh Perun, to je jeden z nejmocnějších a nejsilnějších slovanských Bohů a je to Bůh bouře, hromů a blesků. Je to Bůh akce, někdo kdo se bije a pere za pravdu.
Pokud řešíte nějaký závažný problém se spravedlností, soudy, máte při s kýmkoliv, s myšlenkou na boha Peruna můžete udělat krátký rituál. Postavte se pod dub, který je posvátným stromem boha Peruna, zatněte do země sekeru a krátce poproste o pomoc.
Perun je ochráncem spravedlnosti a dozorcem nad pozemskými soudy. Jednejte tedy čestně, mluvte pravdu, může přijít odplata.
Měsíc září je tedy vhodný na jednání s úřady, soudy a vyřizování dokladů. Bůh Perun vám může pomoci.
Pokud ženy mají závažné spory s úřady soudy, ale vůbec dlouhotrvající problémy se svými nejbližšími či spolupracovníky anebo jen známými, pořiďte si oblečení s křížkovou výšivku. Nejlepší je barva červená. Pokud nemáte, můžete si alespoň uvázat červenou mašličku na spodní prádlo. Ta působí stejně jako výšivka jako ochrana před negativní energií.
Také můžete, pokud se chcete obrátit s prosbou na tohoto nejmocnějšího slovanského boha Peruna, jít do přírody obejmout nejbližší dub a v duchu požádat boha Peruna o pomoc.
Poslední radou, jak byste mohli posílit energie, které by přispěly ke zdaru vašeho záměru je uvařit a sníst hrachovou kaši. Ovšem nezapomeňte přitom myslet na boha Peruna a v duchu ho požádat o pomoc ve vaší záležitosti. Nezapomeňte také poděkovat.

A kdy vykonávat tyto rituály? Nejlepší den je čtvrtek, to je den Perunův. Uvidíte, že pomůže, aby vaše pravda či vaše právo zvítězilo.
Tento bůh má na starosti náš celkový imunitní systém. Můžete jej požádat o ochranu či podpůrné vize a inspiraci, jak si poradit se svými zdravotními problémy.
Květinou Peruna je netřesk, je dobré ho mít pro ochranu našeho domu.
Slovanství dnes znamená návrat k původnímu zdroji, návrat k božskému projektu života lidu na naší planetě Zemi.
Autorka článku: Elli Staníková

Žádné komentáře:

Okomentovat